Recenzie na lipozomálny Zinok + Selén

Spojenie minerálov zinok a selén je výborným spôsobom, ako prispieť k správnemu fungovaniu imunitného systému a súčasne podporiť zdravie pokožky, očí, vlasov i nechtov.

Na našom facebookovom profile sme si pred niekoľkými týždňami pripravili súťaž o lipozomálny zinok + selén. Zapojiť sa mohli všetky ženy - stačilo, ak nám do komentára napísali, prečo by tento fosfolipidový komplex chceli vyhrať. Zo všetkých žien, ktoré sa do súťaže zapojili, sme vybrali tri dámy, ktoré náš lipozomálny produkt testovali a so svojimi skúsenosťami sa s nami podelili.

Screenshot 2021-12-13 at 21.00.37

 

Zuzana K.

Zuzana je onkologický pacient a dopĺňanie vitamínov a minerálov je pre ňu po boji s rakovinou veľmi dôležité. Selén, ako významný antioxidant, dokáže znižovať oxidačný stres, ktorý sa spája aj s rôznymi druhmi rakoviny. Častým prejavom nedostatku selénu v organizme sú práve kožné ochorenia.

Zuzanu najviac trápila veľmi suchá pokožka na rukách, v ktorej sa v oblasti kĺbov tvorili hlboké trhliny. Zuzana navyše pracuje so psami a denne trávi veľa času vonku. Jej koža je tak veľmi namáhaná a tento stav sa v zimných mesiacoch ešte zhoršuje.

Zuzane sa hneď zapáčilo balenie produktu a praktické spojenie odmerky s uzáverom. Zuzana užívala produkt rozpustením v čistej vode a bola milo prekvapená, pretože lipozomálna chuť bola neutrálna. 

Zuzana pozorovala veľké zlepšenie už po 10 dňoch: „praskliny na koži sa zacelili a neobjavovali sa nové“. Ako ďalej vraví: „Určite objednám ďalšie balenie a dúfam, že zimu prežijem s rukami bez prasklín a bolesti.“ A my jej držíme palce.

Zabavne ulohy so zvieratkami

 

 

Michaela P.

Michaela sa rozhodla pre lipozomálny zinok + selén kvôli problémom s vlasmi, nechtami a pleťou: „Trápia ma mäkké nechty, akné v oblasti bočných línií tváre (sánka, brada) a krk a tiež jemné, štiepiace sa vlasy, ktoré sa mastia.”

Michaela, ktorá túži po krásnych, pevných a dlhých nechtoch, sa veľmi potešila rýchlemu zlepšeniu ich stavu – nechty sa spevnili a prestali sa štiepiť. Najviac ju však potešilo zlepšenie stavu pleti: „Zostala jemnejšia a aj akné začalo postupne ustupovať.”

Michaela popisuje špecifickú chuť lipozomálneho výrobku ako zemitú, preto sa rozhodla užívať produkt 1 – 2-krát denne po 5ml rozmiešaný v malom množstve vody, aby sa dal vypiť na jeden dúšok.

Po testovaní nášho lipozomálneho produktu Michaela konštatuje: „Produkt určite odporúčam! V užívaní by som naďalej rada pokračovala a zaujali ma aj iné produkty z Vášho portfólia, nakoľko mám autoimunitné ochorenie a vedela by som si nimi snáď dopomôcť k modulácii mojej imunity.“  

 

 

Lívia V.

Za účelom zlepšenia kvality vlasov, ktoré boli lámavé a veľmi vypadávali, náš lipozomálny zinok + selén testovala aj Lívia, ktorej sa dokonca začali vytvárať kúty. Ako sama priznáva: „Vlasom chýba lesk, objem a život.“ Okrem toho ju trápila aj kvalita nechtov a hlave suchá a popraskaná pokožka rúk.

Lívia začala užívať zinok + selén dvakrát denne a už v polovici balenia pozorovala zlepšenie stavu jej pokožky na rukách. To, čo ju potešilo najviac, bola liečba ekzému na dlani. Tak, ako aj predošlé recenzentky, aj Lívia by v kúre rada pokračovala ďalej.

 

Lipozomálny Zinok + Selén

Zinok a selén patria medzi minerály, ktorých nedostatočnú hladinu v organizme si ľahko všimneme – kvalita našich nechtov a pokožky je zhoršená, alebo pozorujeme zvýšené vypadávanie vlasov. Zinok pôsobí na kožu nielen regeneračne a pomáha hojiť kožné trhliny, ale účinkuje aj proti vyrážkam. Okrem toho sa často pridáva aj do opaľovacích krémov, pretože našu kožu chráni pred škodlivým UV žiarením. Selén je významný antioxidant, ktorý v bunkách znižuje oxidačný stres a kožu chráni pred predčasným starnutím. Vstrebateľnosť lipozomálneho produktu Zinok + selén patrí medzi najvyššie kvôli najmodernejšej lipozomálnej technológii. Tá zaručuje dostatočnú veľkosť a trvanlivosť molekúl.