Máte prvé vrásky? Skúste unikátne prírodné kolagény!

vrasky

Máte prvé vrásky? Skúste unikátne prírodné kolagény!

Túžite po krásnej vypnutej pleti bez vrások a bez akejkoľvek známky starnutia? K dosiahnutiu tohto cieľa je nevyhnutná veľmi dôležitá bielkovina nazývaná kolagén. Tento elixír mladosti sa nachádza v kostiach, svaloch, koži, žilách, tráviacom systéme, ale aj v šľachách. Zabezpečuje pevnosť a pružnosť pokožky, a zároveň nahrádza odumreté kožné bunky.

V súčasnosti je známych minimálne 16 druhov kolagénu, ktorých úlohou je držať naše telo pokope. S pribúdajúcimi rokmi sa táto mimoriadne dôležitá bielkovina, najmä po 26 roku života, prestáva produkovať. Výsledkom je degeneratívny proces zapríčiňujúci starnutie, vznik vrások, ovísajúcej kože a bolesti kĺbov.

 

Na čo kolagén slúži?

blog10


Zabezpečuje vypnutie pokožky
Znižuje bolesti a degeneráciu kĺbov
Pomáha hojiť deravé črevo
Posilňuje metabolizmus
Zvyšuje svalovú hmotu
Posilňuje nechty, vlasy a zuby
Zlepšuje zdravie pečene
Pôsobí proti kardiovaskulárnym ochoreniam

 

Kolagén v podobe výživových doplnkov


Prírodné výživové doplnky stravy zaručujú optimálny príjem kolagénu do nášho tela. Ak ale potrebujete doplniť hladinu kolagénu vo vašom tele rýchlo a efektívne, siahnite po produktoch založených výlučne na prírodnej báze.

  

Ashwagandha


Je unikátne namiešaným extraktom z koreňa indickej rastliny. Vo východnej medicíne sa používa už stáročia, no do povedomia západnej civilizácie sa dostala len prednedávnom. Výskum potvrdil, že ashwagandha obsahuje 800 prírodných zlúčenín, ktorých zmes pôsobí proti starnutiu.

Moringa


Alternatívou k Ashwagandhe je táto superpotravina. Ide o sušinu z listov liečivej rastliny označovanej ako strom života. Moringa, v porovnaní s tradičnými výživovými doplnkami, obsahuje 4-krát viac vitamínu A, 7-násobok vitamínu C, množstvo vitamínu E a zahŕňa v sebe až 46 antioxidantov. Je rastlinou s najvýživnejším zložením pre pokožku schopnú vyliečiť poškodené bunky a navrátiť pleti elasticitu. Tento zázračný prášok aktuálne ponúkame vo výhodnom balení Tubus Moringa.

  

Flax Omega 3


Fajčenie, nadmerné požívanie alkoholických nápojov a chudobná strava sa negatívne odrážajú na našej pokožke. Avšak, zápalové procesy výrazne prispievajú k procesu starnutia. Klinické štúdie dokazujú, že protizápalový efekt Omega 3 mastných kyselín, nevyhnutný pre spomalenie starnutia, má pozitívny vplyv na našu pokožku.

 

Zdravá strava a kolagén


Nezabúdajte, že výživové doplnky nenahrádzajú pestrú stravu! Okrem prírodných doplnkov musíte vášmu telu zabezpečiť aj jedálniček plný pestrej stravy. Takýto príjem kolagénu bude, samozrejme, pomalší a menej efektívny. Avšak, nie menej dôležitý. Hlavným zdrojom kolagénu v našej strave sú potraviny s vysokým obsahom proteínov. Patrí sem najmä hovädzie a kuracie mäso, ryby a vaječné škrupiny.

Zakúpte si naše produkty: Moringa Premium, Ashwagandha.