Nebuďte v strese! Radšej podporte svoj mozog

 

podporte-mozog

Nebuďte v strese! Radšej podporte svoj mozog

Je pre vás nakupovanie darčekov v preplnených nákupných centrách stresujúce? Už teraz nestíhate uvariť jedlo na Štedrú večeru? Počas týchto sviatkov nebudete v strese! Ponúkame vám niekoľko prírodných výživových doplnkov, ktoré vás zbavia napätia a dodajú potrebnú energiu.

 

Ashwagandha


Táto vzácna indická rastlina sa do povedomia západnej civilizácie dostala len prednedávnom. Koreň tejto byliny sa však už po stáročia využíva v tradičnej čínskej indickej medicíne – ajurvéde. Aký má vplyv na naše telo? Okrem toho, že má blahodarné účinky na náš organizmus, prospieva aj nášmu duševnému zdraviu. Ashwagandha pôsobí ako antioxidant, teda chrániaci naše telo pred voľnými radikálmi a oxidačným stresom.

 

Vitamín C


V prípade, že nechcete veľmi experimentovať, osvedčeným spôsobom, ako podporiť normálnu funkciu imunitného systému, je vitamín C. Ak počas dňa vykonávate intenzívny fyzický alebo psychický výkon, určite pociťujete únavu a celkovú vyčerpanosť. Skúste sa „predávkovať“ Céčkom a uvidíte, že pocity únavy a vyčerpania sa výrazne znížia. Pretože vitamín C, podobne ako Ashwagandha, chránia náš organizmus pre oxidačným stresom.

 

Magnézium


Horčík riadi v tele viac ako 300 rôznych enzymatických procesov. Mnoho z nich zohráva dôležitú úlohu pri normálne činnosti svalov, nervovej sústavy a psychickej činnosti. Magnézium prispieva k zníženiu miery vyčerpania a zmierňuje príznaky únavy.

 

Tekuté železo


Vedeli ste, že na nedostatkom železa trpí až štvrtina žien? Posledným efektívnym spôsobom, akým môžete posilniť svoje psychické zdravie, je železo. A najlepšie v tekutej forme. Jedna fľaštička tejto zázračnej medicíny obsahuje až dve hrste ručne nazbieraných severských čučoriedok. BlueIron obsahuje železo potrebné pre odstránenie pocitu únavy a vyčerpania.

Vedľajším nepriaznivým účinkom stresu je aj neprimerané a zbytočné priberanie. Boj proti stresu je „behom na dlhú trať“. Preto je dôležité dbať na správnu životosprávu. Zaraďte do vášho jedálnička zdravé potraviny a buďte aktívni.

Ako tip na najbližšie dva predvianočné týždne sme si pre vás pripravili ponuku jedinečných vianočných darčekov. Potešte svojich najbližších darčekom z našej ponuky unikátnych vianočných balení a darujte vám alebo vašim najbližším tieto Vianoce aj kúsok zdravia!

Zakúpte si naše produkty: Ashwagandha, Vitamín C Liposomal Plus, Magnézium Liposomal Plus, BlueIron.