VYFORMUJTE TELO A PODPORTE PAMÄŤ S JOY FLEX A MAGNÉZIOM

VYFORMUJTE TELO A PODPORTE PAMÄŤ S JOY FLEX A MAGNÉZIOM

VYFORMUJTE TELO A PODPORTE PAMÄŤ S JOY FLEX A MAGNÉZIOM

Plávanie je skvelý šport.  Podobne ako turistika či rýchla chôdza. Leto je priam stvorené na zmenu životného štýlu a zaradenie pravidelného pohybu do denných aktivít. Ak ste sa aj vy rozhodli stráviť prázdniny aktívne, tak vedzte, že vaše telo vás odmení nielen štíhlejším pásom, ale aj lepšou pamäťou. Za to by ste sa mu mali poďakovať poriadnou dávkou magnézia spolu s našim unikátom JOY FLEX, pretože zdravý životný štýl ide ruka v ruke so zdravým pohybovým aparátom.  

Pravidelná aktivita má blahodarný vplyv na telo i dušu  

Pravidelná aktivita má kopec benefitov. V našom tele sa počas nej deje veľa chemických procesov, ktoré majú pre zdravie množstvo priaznivých účinkov. V prvom rade sa v mozgu aktivuje neurotrofický faktor. Vďaka nemu sa po cvičení cítime lepšie, sme nadopovaní endorfínmi a navyše sa celý mozog prekrví do takej úrovne, že v ňom vznikajú nové bunky, čím sa zlepší nielen pamäť, ale aj ďalšie kognitívne funkcie. Pri športovaní sa v tele dejú aj iné hormonálne procesy, ktoré majú za následky metabolizáciu sacharidov ako aj premenu uložených tukov a cukrov do formy využiteľnej energie. Vďaka tomu začíname chudnúť a zároveň formujeme telo, pretože posilňujeme svaly.   

Podporte vaše nové JA správnou dávkou vitamínov  

86_magnesium-liposomal-plus (1)

Akákoľvek forma športu je preto odporúčaná nielen výživovými poradcami, ale aj psychológmi. S pravidelnou záťažou však telo okrem tukov stráca tiež  minerály a vitamíny, ktoré je potrebné doplniť, aby sme predišli úrazu, ale aj iným neželaným stavom spôsobeným ich nedostatkom. Jedným z najdôležitejších je v tomto prípade magnézium. To je nevyhnutnou súčasťou pre stovku procesov v našom tele. Magnézium alebo horčík je obsiahnutý napríklad v špenáte či strukovinách, ale aj orechoch a mandliach. Dopĺňanie magnézia iba touto formou však predstavuje len zlomok odporúčaného denného príjmu horčíka. Môžu za to priemyselne spracované potraviny, ktoré sa čoraz častejšie objavujú na pultoch obchodov. Navyše pravidelná dávka šťastia formou aktívneho životného štýlu si vyžaduje  zvýšené odporúčané denné prísuny magnézia. Preto je vhodné dopĺňať ho formou výživových doplnkov. Magnesium Liposomal Plus vám pomôže zregenerovať telo po akomkoľvek výkone, ale je aj skvelým pomocníkom pri prevencii migrény, nepríjemných kŕčoch, zápalových procesoch či problémoch s kardiovaskulárnym systémom. Vďaka správnej dennej dávke horčíka sa navyše zlepší tiež kvalita spánku, zvýši hustota kostí a magnézium sa postará aj o spracovanie pošportovej “svalovice”, ktorú má na svedomí kyselina mliečna.   

Starajte sa o pohybový aparát 

53_joy-flex-unikatny-vyzivovy-doplnok-na-podporu-zdravych-kosti--klbov--chrupaviek-a--svalov

Každým pohybom samozrejme namáhame chrupavky a kĺby. Tie si po  fyzickej aktivite zaslúžia taktiež zvýšenú pozornosť. Dôležitými stavebnými prvkami chrupaviek sú glukozamín a chondroitín sulfát, pretože im dodávajú pevnosť a pružnosť. Obe tieto zložky sú obsiahnuté v našej špeciálnej receptúre JOY FLEX. Ten okrem nich obsahuje tiež výťažky z vŕby bielej. Tá má skvelé protizápalové účinky, znižuje opuchy a tlmí bolesť. Podobný vplyv na pohybový aparát má aj enzým bromelaín, ktorý je v JOY FLEX taktiež obsiahnutý. Chrupavky, tkanivá a väzivá k svojej bezproblémovej činnosti potrebujú kolagén. Jeho tvorbu podporuje aminokyselina L-prolín a hydratáciu pohybovému aparátu zas dodá kyselina hyalurónová. JOY FLEX okrem všetkých spomínaných zložiek obsahuje aj extrakty z exotických plodín vilcacory a boswélie,  ktoré podporujú normálny stav kĺbov a kĺbových puzdier. Jednotlivé zložky JOY FLEX majú síce širokospektrálne účinky, no napriek tomu pracujú v dokonalej harmónii. Ide teda o dokonalý kokteil toho najlepšieho, čo môžete vášmu pohybovému aparátu denne dodať. 

Ak ste sa s príchodom teplých dní rozhodli dať športu zelenú, tak ideálnou voľbou  je v tomto prípade užívať oba prípravky naraz. Momentálne si ich u nás môžete kúpiť za zvýhodnenú cenu v rámci balíka POHYB PLUS.