„Hacknite“ váš metabolizmus

Aj vy začínate každé ráno zeleným smoothie, vynechávate desiatu, na obed si dáte šalátik a podvečer už len niečo malé? Do toho sa možno pravidelne potíte v posilňovni, a úžasne vyzerajúci cheesecake je niečo, o čom môžete pri vašej diéte len snívať. No vaša váha stojí.

 

„Hacknite“ váš metabolizmus

 

Ak regulácia hmotnosti patrí na váš zoznam predsavzatí, poradíme vám, ako nakopnúť svoj metabolizmus a podporiť zdravú telesnú hmotnosť. A to bez šialených diét či extrémneho cvičenia.

Morosil – čo to je?

Morosil je pevný extrakt získaný len zo šťavy unikátneho kultivaru červených pomarančov Moro, ktorý sa využíva na zníženie BMI. Pomaranč Moro je najviac pigmentovaný krvavý pomaranč - kvôli vysokému obsahu antokyánov je farba jeho dužiny intenzívne fialovočervená, miestami takmer čierna. Tieto antokyány predstavujú vo vode rozpustné farbivá, ktoré dokážu pôsobiť proti hromadeniu tuku.

Krvavé pomaranče Moro majú silnejšiu chuť a vôňu ako iné druhy krvavých pomarančov a ich šupka vyzerá ako šupka akéhokoľvek iného pomaranča. Sú sladké a nabité vitamínom C, flavonoidmi a množstvom ďalších nutrientov.

Benefity krvavých pomarančov pre naše telo

Krvné pomaranče obsahujú vysoký podiel vitamínu C. Ide o dôležitý antioxidant, ktorý chráni naše telo a podporuje zdravie. Okrem toho hrá vitamín C dôležitú úlohu pri tvorbe kolagénu. Ten zas potrebujeme na tvorbu spojivového tkaniva a na podporu zdravia našich vlasov, pokožky a nechtov.

Okrem vitamínu C majú pomaranče Moro tiež vysoký obsah draslíka, medi, horčíka, kyseliny listovej a vitamínov skupiny B.

Ako uvádzame vyššie, krvavé pomaranče Moro obsahujú flavonoidy. Ide o silné antioxidanty, ktoré podporujú zdravú zápalovú reakciu, a môžu podporovať prietok krvi do mozgu.

Čo je však najdôležitejšie, morosil, extrakt z krvavých pomarančov, podporuje zdravú telesnú hmotnosť. Ako funguje?

Morosil nakopne váš metabolizmus

Ak vás hromadenie tuku okolo brucha alebo bokov privádza do šialenstva, morosil je niečo, čo vám môže pomôcť.

Už samotná konzumácia krvavých pomarančov má výhody v oblasti regulácie hmotnosti. Pomaranče, ako každé ovocie a zelenina, obsahujú vlákninu. Tá pomáha nášmu telu správne využívať cukor a udržať si sýtosť. Vláknina tiež podporuje dobré baktérie, ktoré sa nachádzajú v našich črevách. Správne fungujúci tráviaci trakt je pri regulácii hmotnosti nesmierne dôležitý.

 

Benefity krvavých pomarančov pre naše telo

 

Čo hovoria štúdie?

Vplyvom morosilu na reguláciu hmotnosti sa zaoberalo množstvo vedeckých štúdií. Štúdie, v ktorých boli účastníci rozdelení do dvoch skupín, pričom jedna skupina dostala morosil extrakt a druhej skupine bolo podávané placebo, potvrdzujú priaznivé účinky morosilu na reguláciu hmotnosti.

Účastníci, ktorí užívali morosil, potvrdili zdravšiu telesnú hmotnosť, nižšie BMI a zdravšie rozloženie tuku v páse a bokoch.

Tu je ale potrebné poznamenať, že od samotného užívania morosilu by ste nemali očakávať zázraky. Účastníci štúdie sa k zdravšej telesnej hmotnosti dopracovali v kombinácii so zdravším životným štýlom – okrem užívania morosilu upravili svoju stravu a pravidelne cvičili.

Balíček pre rýchly metabolizmus

Samozrejme, kúpiť si pomaranče Moro je u nás takmer nemožné. Ak si aj vy udržiavate zdravú telesnú hmotnosť, vyskúšajte náš Balíček pre rýchly metabolizmus.

Balíček obsahuje Slim Tea, Slimulin a Probiotiká plus vláknina. Ide o jednu z najlepších kombinácií pre rýchly metabolizmus.

Práve lipozomálny Slimulin obsahuje výnimočnú prírodnú látku MOROSIL™. Okrem toho aj prírodný extrakt z karobu (Ceratonia siliqua) CSAT+, ktorý má synergický účinok na metabolizmus, reguluje kontrolu chuti do jedla a hladinu glukózy v krvi.

Ďalej obsahuje oligofruktózu s nízkym obsahom kalórií. Táto mikroskopická vláknina funguje ako živná pôda pre rôzne druhy symbiotických črevných baktérií, ktoré podporujú imunitný systém a harmonizujú množstvo lipidov a glukózy v krvi.

Extrakt z karobu obsahuje aj polyfenoly, ktorú sú silné antioxidanty a dokážu zlepšiť lipidový profil organizmu, a navyše, majú aj protizápalové vlastnosti. Taktiež pozitívne ovplyvňujú metabolizmus triglyceridov a množstvo tuku akumulovaného v tukovom tkanive.

V balíčku nájdete aj Slim Tea – organickú čajovú zmes, vďaka ktorej sa budete cítiť sviežo a ľahko po celý deň.

Spomínané výživové doplnky

 

Foto: Shutterstock
Text: Avita