Aký je ten najlepší darček? Darujte zdravie

S blížiacim sa sviatkom niekoho z našich blízkych sa skôr či neskôr všetci dostaneme do situácie, kedy nám jednoducho dôjdu nápady a my si lámeme hlavu nad tým, čím milovanú osobu obdarovať. Snažíme sa nájsť ten najlepší darček a pritom zabúdame na to najdôležitejšie – zdravie. 

Aby sme vám to uľahčili, pripravili sme si pre vás štýlovú darčekovú krabicu. Je už len na vás, ktoré produkty z našej ponuky si vyberiete. Darčeková krabica je pripravená pre 3ks výživových doplnkov v skle, vrátane 1ks EKO balenia.  

Darujte zdravie darcekova krabica darcek

Ako vybrať ten správny výživový doplnok?

Ak si nie ste istí, ktorý produkt z našej ponuky vybrať, skúste sa zamyslieť, ako dobre poznáte človeka, ktorého sa chystáte obdarovať. Je potrebné myslieť na to, že ak sa váš blízky napríklad lieči na niektoré z mnohých závažných ochorení, zaiste musí príjem doplnkov výživy konzultovať s lekárom. Nie je ale vylúčené, že si jeho zdravotný stav nevyžaduje príjem konkrétnych vitamínov či minerálov – vy mu tak môžete zabezpečiť zásoby na ďalšie mesiace.

Ak sa chystáte obdarovať seniora, z našej ponuky si určite vyberiete. Lipozomálny kurkumín pomáha tlmiť bolesť, užíva sa aj ako prevencia Alzheimerovej choroby a v krvi znižuje hladinu cholesterolu a cukru, čo seniori určite ocenia. Rokmi namáhané kĺby podporí Kĺbová výživa, ktorá zlepšuje zdravie chrupavky a pôsobí proti starnutiu. Okrem toho zlepšuje zdravie pokožky a spolu s kurkumínom zlepšuje pohyblivosť kĺbov, trávenie, pohyblivosť čriev a pôsobí protizápalovo. Protizápalové účinky má aj Moringa premium, ktorá navyše posilňuje imunitu a organizmu dodáva potrebnú energiu a vitalitu. Moringa navyše normalizuje vysoký krvný tlak a pozitívne vplýva na kvalitu kože a redukciu vrások.

Ktoré doplnky výživy sú vhodné pre aktívnych ľudí?

Všetci aktívni športovci okrem zdravého stravovania podporujú svoje zdravie aj užívaním doplnkov výživy. Po rannom tréningu je dobré doplniť do „vyšťaveného“ tela vitamínyminerály, ktoré sa z organizmu počas námahy rýchlo vyplavia. Výkon svalov dokáže podporiť aj vitamín D. Čím je človek aktívnejší, tým viac by mal myslieť na regeneráciu. Joy Flex, ktorý je dostupný aj v EKO balení, pomôže zregenerovať chrupavky namáhaných kĺbov, spevní tkanivá, väzivá a šľachy a pôsobí ako prevencia poranení pohybového aparátu. Spánok, ako jeden z najúčinnejších spôsobov regenerácie tela, podporí horčík, ktorý navyše bráni svalovým kŕčom a pomáha telo regenerovať po športovom výkone.

Zdravie celej rodiny v jednej krabičke

Chceli by ste obdarovať mamičku, ktorá sa zaujíma o zdravie svojej rodiny? Lipozomálne C+D3+zinok posilňuje imunitný systém, pôsobí antioxidačne a zlepšuje obranyschopnosť organizmu. Užívať ho môžu už detičky od troch rokov, ktorým sa imunita stále vyvíja. Spolu s lipozomálnym B-komplexom Forte podporuje správne fungovanie nervového systému, čo určite ocenia najmä rodičia malých detí. Lipozomálne prírodné železo z listov Curry, ktoré v sebe kombinuje aj vitamín C na podporu obranyschopnosti organizmu a aktívnu formu kyseliny listovej (B9), ktorá je dôležitá nielen počas tehotenstva, ale i po pôrode, zlepšuje prenos kyslíka v krvi. Vďaka tomu zbavuje rodičov pocitu únavy a vyčerpania. Navyše, naše lipozomálne železo zlepšuje celkovú kondíciu žien počas menštruácie. V našej ponuke nájdete mnoho produktov aj pre tehotné a dojčiace mamičky.

Naše produkty sú vyrobené na Slovensku z tých najkvalitnejších surovín, a čoraz väčšie množstvo Avita výrobkov je dostupné v praktickom znovu uzatvárateľnom EKO (refill) balení. Tento nový ekologický dizajn obalov prispieva k zníženiu množstva plastov a pre životné prostredie nebezpečných látok v obale a odpade. Kúpou našich produktov nepodporujete len zdravie vás a vašich najbližších, ale i zdravie našej planéty. A my vám za to ďakujeme!